Maatschappelijke ondersteuning

Bij InteraktContour bieden ze bij maatschappelijke ondersteuning zeven modules aan. Alle modules hebben een eigen route.

Iedere cliënt van maatschappelijke ondersteuning krijgt de mogelijkheid om modules te volgen. Deze modules hebben allemaal één ding gemeen. Iedereen begint met de start module. Vanuit hier wordt gekeken welke module het best bij de cliënt past en welke vaardigheden hij, of zij wil trainen. Elke module heeft zijn eigen illustratie gekregen.

01

Startmodule

Hier begint het traject. Het begeleidingsplan wordt opgesteld en het begeleidingspad wordt gekozen.

02

Module Vaardig & Creatief

In deze module wordt gewerkt aan het behouden of versterken van vaardigheden, door middel van creatieve activiteiten.

03

Module Fit & Vitaal

In deze module wordt gewerkt aan het behouden of versterken van motorische vaardigheden, door middel van bewegen.

04

Module Communicatie

In deze module wordt gewerkt aan het versterken, ontwikkelen en behouden van communicatieve en sociale vaardigheden, kwaliteiten en competenties

05

Module Je Netwerk werkt

In deze module wordt gewerkt aan het versterken, uitbreiden en activeren van het netwerk van de cliënt en zijn omgeving.

06

Module Eigen Regie

In deze module wordt gewerkt aan het versterken, ontwikkelen en behouden van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en eigen regie van cliënt en zijn netwerk.

07

Module Talent & Ambitie

In deze module wordt gewerkt aan het ontdekken van ambities en talenten en deze inzetten binnen een werkplek of in een arbeidsmatige setting.