Genieten van de Aziatische keuken

Wokmasters uit Zevenaar zag een verschuiving in de markt en besloot zichzelf opnieuw uit te vinden. Wokmasters werd Asian Spoon en toen werd onze hulp ingeroepen. Een nieuw logo, menukaart, huisstijl en website was het gevolg.

Het enige stuk bestek

dat in heel Azië wordt gebruikt

In sommige oosterse landen eet men liever met stokjes en in andere landen gebruikt men wel mes en vork. De lepel is het enige stuk bestek dat wel overal wordt gebruikt. De naam is gekozen omdat ze bij Asian Spoon gerechten aanbieden vanuit heel Azië.

Voor het logo zijn een aantal voorstellen gemaakt, voordat op het officiële logo is uitgekomen. Van het logo zijn een aantal verschillende lock-ups uitgewerkt, die in verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Hierna is er zorgvuldig nagedacht over het kleurenpallet.

Een huisstijl die

naadloos aansluit

In de huisstijl komen komen tekeningen terug van Aziatische gerechten, gecombineerd met een strak, maar vriendelijk sans serif lettertype en traditionele Chinese tekens.

Het belangrijkste onderdeel

van het restaurant

De menukaart is zonder twijfel een van de belangrijkste onderdelen van een restaurant. Daarom is er lang nagedacht over de indeling van de kaart, om deze zo makkelijk mogelijk in te delen zodat het voor de klant in een keer duidelijk is.

Naast een menukaart is er ook een drankenkaart ontwikkeld. Deze heeft een andere kleurstelling, zodat het direct duidelijk is welke kaart je moet hebben.

De site

In de site komen de bekende huisstijl elementen weer terug, gecombineerd met beelden van gerechten. Voor de site zijn ook speciaal iconen ontwikkeld voor in de navigatiebalk, zodat het voor buitenlandse gasten ook iets duidelijker wordt.

Een eigen huisstijl?

Wil je ook een logo en huisstijl voor je merk, neem dan contact op.